Zašto biznis kreativna radionica bkr? NOVO!!!     

Naša misija

Naša MISIJA je ucešce i uticaj u kreiranju i podsticanju preduzetnickog duha i preduzetrnicke kulture u Srbiji.

Naša VIZIJA je da za dve godine postanemo, poput mnogih pocetnika, POUZDAN PARTNER i oslonac preduzetnicima, malim porodicnim firmama koji su vec poceli i koji pored sebe ukljucuju i drugu generaciju svoje porodice u poprodicni posao, ali koji u svom okruzenju, na platnom spisku u svojim firmama, nemaju sve potrebne visoko obrazovane kadrove, kao i onima koji tek pocinju. Mi želimo da budemo partneri i onim manje uspesnim da bezbolnije prebrode pocetnicke teskoce i zamke administarcije i birokratije svuda prisutne koja ih udaljuje od svakodnevnih radnih obaveza.

Mi želimo da budemo oslonac i onim uspešnim porodicnim firmama da budu jos uspesnije da se razv ijaju i u posao uvode nove generacije da nastave porodivni biznis.

Naše ideje


Ne plašimo se konkurencije. Ona nas usmerava i koriguje. Konkurencija nam je “vetar u ledja”

MI IMAMO IDEJE, ZNANJA I ISKUSTVO

MI SMO UPORNI I RADNI

MI SMO KREATIVNI ALI DOBRI ORGANIZATORI I TIMSKI IGRACI

POJEDINAC RADI ZA BKR SISTEM

BKR SISTEM RADI ZA POJEDINCA

U ovom poslu smo svi zajedno.
Kad igramo, igramo da pobedimo

Naši specificni ciljevi su:

• Strucna pomoc u identifikaciji i determenisanju razvojnih prioriteta pojedinaca a posebno onih iz takozvanih ranjivih grupa, dugorocno nezaposlena lica a posebno žene iz ruralnih oblasti, cime nasi ciljevi dobijaju i socijalnu komponentu. Nas cilj je PROFIT, za nas a i za one sa kojima delimo ovo malo parce neba nad nama.
• Nasa podrska preduzetnicima, nasoj ciljnoj grupi i svima koji se prepoznaju, da na novi nacin sagledavaju i posao o svoju firmu, da idu susret poslovnim izazovima,da se ne plase tih izazova,pa i ako nekada, promaše i ne uspeju iz prvog pokusaja.
• Neko pametniji od mene je reakao: “Pokušavaj jednom, pokusaj više puta....jer što više puta ne uspeš, šanse za uspeh ti se povecavaju”
• Naši partneri i saradnici van naseg Sistema su bolji od nas. Mi se trudimo da uvek budemo okruženi ljudima koji su bolji od nas. Od njih možemo i da naucimo i da sa njih prenosimo pozitivnu energiju, da budemo pozitivni ljudi....

ZAŠTO BKR ZAŠTO BIZNIS KREATIVNA RADIONICA BKR? 297
ZAŠTO BKR ZAŠTO BIZNIS KREATIVNA RADIONICA BKR? 297